- tarp gruodžio 27 d. 6 val. ir 2009 m. sausio 1 d. 4 val. automobilių stovėjimo aikštelėje prie Katedros aikštės;

- tarp gruodžio 31 d. 6 val. ir 2009 m. sausio 1 d. 4 val. automobilių stovėjimo aikštelėse prie Vilniaus koncertų ir sporto rūmų, Olimpiečių gatvėje ir automobilių stovėjimo aikštelėje Olimpiečių gatvėje priešais Vilniaus koncertų ir sporto rūmus;

- tarp gruodžio 31 d. 16 val. ir 2009 m. sausio 1 d. 4 val. Šventaragio ir Barboros Radvilaitės gatvėse.

Tarp gruodžio 31 d. 21 val. ir sausio 1 d. 4 val. draudžiamas transporto eismas, o tarp gruodžio 31 d. 22 val. ir sausio 1 d. 1 val. ribojamas viešojo transporto eismas Olimpiečių (nuo Rinktinės gatvės iki Sporto gatvės) ir Rinktinės (nuo A. Juozapavičiaus gatvės iki Žvejų gatvės) gatvėmis, Mindaugo tiltu, Žygimantų, Arsenalo, T. Kosciuškos (nuo K. Škirpos alėjos iki Sluškų gatvės) ir T. Vrublevskio gatvėmis, Gedimino prospektu (nuo Šventaragio iki Vilniaus gatvės), Universiteto, Šventaragio, Barboros Radvilaitės, Maironio (nuo Barboros Radvilaitės gatvės iki Užupio gatvės) ir Odminių gatvėmis.

Tarp gruodžio 31 d. 21 val. ir sausio 1 d. 2 val. bus draudžiama į renginių teritoriją įsinešti alkoholinius gėrimus, petardas ir kitas sprogstamąsias medžiagas bei sveikatai ar gyvybei pavojingus daiktus. Saugos bendrovių darbuotojai patikros kontrolės postuose atliks į renginio teritoriją įeinančių žmonių patikrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją