Kiekviename iš šių autobusų ir troleibusų rodomas ir vaizdo klipas, taip pat draugiškai raginantis užleisti vietą nėščiajai ar su nedideliais vaikais važiuojančiai šeimai.

“Moterys patvirtina faktą, kad besilaukiant vaiko, joms neliko vietos atsisėsti visuomeniniame transporte, buvo neužleistos eilėse, neturėjo galimybės surasti automobilio stovėjimo vietos prie prekybos centro, poliklinikos ar savivaldybės”, - teigia Milda Ališauskienė.

Šią akciją surengė pilietinės iniciatyvos grupė “Aš ir tu – draugiški šeimai” – tai sociologė Milda Ališauskienė, finansų konsultantė Birutė Jakučionytė, Valstybinio psichikos sveikatos centro atstovė Jurgita Sajevičienė bei žurnalistė Gabija Vitkevičiūtė-Pauliukienė. Akciją parėmė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją