„Alytus priklauso didžiausiems Lietuvos miestams, o šiame mieste iki šiol degalinės dar neturėjome. Tikimės, kad naujų objektų atidarymas naujose vietovėse bus patogus tiek verslo, tiek privatiems klientams, kuriems siūlome ne tik kuro produktus, bet ir daugybę kitų paslaugų. Išplėtotas degalinių tinklas yra patogus vykstantiems dalykiniais reikalais ar tiesiog keliaujantiems“, – sako L.Lukočius.

Naujoje degalinėje Alytuje teikiamos visos vairuotojams reikalingos paslaugos: be įprastinių degalų čia prekiaujama aukščiausios kokybės degalais su priedais „Verva“, veikia parduotuvė „Stop Cafe“. Iki rugpjūčio vidurio degalinėje pradės veikti rankinė automobilių plovykla.

Šiuo metu „Ventus - Nafta“ valdo 35 degalinių tinklą, iš kurių 22 veikia su pavadinimu „Orlen Lietuva“ ir 13 su pavadinimu „Ventus“. Visas degalinių tinklas priklauso koncernui PKN Orlen, kuris nuo 2006 m. valdo kontrolinį AB „Mažeikių nafta“ akcijų paketą, o nuo 2007 m. atidarė „Orlen Lietuva“ degalinių tinklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją