Darbus planuojama pradėti jau netrukus ir baigti iki rugpjūčio 15-tosios dienos.

Tiesa, netrūksta abejojančių tokiu Saugaus eismo komisijos sprendimu. Manoma, kad minėtoje sankryžoje naudingiau būtų įrengti šviesoforus.

Antradienį Saugaus eismo komisijos posėdyje dar kartą svarstytas vieno iš išvažiavimų iš prekybos centro „Molas" (ties „Maxima") uždarymo klausimas. Siūlyta drausti išvažiuoti per šį išvažiavimą ir čia pastatyti „plytos" ženklą.

Kai kurie komisijos nariai teigė, kad išvažiavę iš prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės vairuotojai neretai kerta visą gatvę norėdami K. Baršausko gatvėje apsisukti ir pasukti į Pašilės gatvę. Taip neretai susidaro avarinės situacijos.

Beje, vairuotojai išvažiuodami iš „Molo" kerta ištisines linijas ir rikiuojasi per pėsčiųjų perėją, o tai yra draudžiama.

Saugaus eismo komisija nusprendė šiuo klausimu jokių priemonių nesiimti ir išvažiavimo uždarymui nepritarta. Tiesa, Kauno policijos pareigūnai šiai laikinosios sostinės vietai pažadėjo skirti daugiau dėmesio.

Saugaus eismo komisija taip pat informavo, kad Karaliaus Mindaugo prospekte ties „Akropoliu" pakeista eismo reguliavimo sistema. Nuo šiol iš Karaliaus Mindaugo pr. į A. Mickevičiaus bus gatvę bus galima pasukti tik iš pirmosios eismo juostos. Iki šio buvo galima sukti iš pirmosios ir antrosios eismo juostų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją