Vertinimo komisija geriausio 2003 metų automobilio konkurso baigiamajam etapui iš 25 pasiūlytų išrinko penkis lengvuosius automobilius.

Į nugalėtojo titulą pretendavo lengvieji automobiliai ''Mazda 6'', ''Renault Megane''. ''Škoda Superb'', "Toyota Corolla'' ir ''Volkswagen Polo''.

Balsuoti ir rinkti "Metų automobilį" galėjo visi šalies gyventojai.

"Metų automobilio 2003" titulas atiteko "Mazda 6". Už jį vieningai balsavo ir dauguma interneto svetainės lankytojų.

Pasak Žurnalistų autoklubo prezidento Valdo Valiukevičiaus, kaip ir pernai, šiemet taip pat buvo renkamas "Metų visureigis". Dėl šios garbingos nominacijos varžėsi keturi visureigiai: "Honda CR - V'', ''Kia Sorento'', ''Nissan Pick Up'' ir ''Subaru Forester''. "Metų visureigiu" tapo ''Kia Sorento''.

Beje, šiemet konkurso vertinimo komisijos nariai su 25 konkursui pateiktais automobiliais įveikė beveik 50 tūkst. kilometrų. Įveikiant šį maratoną, sudegintos beveik penkios tonos degalų, kuriuos specialiai konkursui pateikė jo ilgametis rėmėjas - bendrovė ''Statoil Lietuva''.

Su konkursui pateiktais visureigiais buvo išbandyti klampūs Vaišvydavos smėlio karjerai šalia Kauno, sunkiai pravažiuojamos Neries pakrantės ir miškų keliukai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją