Keturviečio „Scirocco“ ilgis siekia 4,26 m. Arba kitais žodžiais tariant, jis yra tokio pat ilgio kaip penktosios kartos „VW Golf“. Tačiau „Scirocco“ yra žemesnis (1,40 m) ir platesnis (1,81 m) už „Golf“. Kuomet kupė automobiliu keliauja keturi žmonės „Scirocco“ bagažinės tūris siekia 292 l. Tačiau nulenkus galines sėdynes, bagažinės tūrį galima padidinti iki 755 l.

Po „Scirocco“ variklio dangčiu bus montuojamas vienas iš keturių motorų: 1,4 l/122 AG, 1,8 l/160 AG ir 2,0 l/200 AG benzininis arba 2,0l/140 AG dyzelinis. Standartiškai visi varikliai bus derinami su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže. Tačiau su visais motorais, išskyrus silpniausią benzininį, gali būti komplektuojama ir DSG transmisija.

Jau standartinėje įrangoje „Scirocco“ turės ABS ir ESP sistemas, 17 colių lengvojo lydinio ratlankius, sportines, reguliuojamo aukščio vairuotojo ir priekinio keleivio sėdynes, automatiškai valdomus langus, oro kondicionierių, šešias oro pagalves, sportiškai sureguliuotą pakabą bei kitą įrangą.

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją