„Savo strateginių tikslų Lietuvoje sieksime didindami skrydžių skaičių populiariausiomis kryptimis bei siūlydami keleiviams skristi naujais maršrutais. Didelį dėmesį skirsime Latvijos ir Estijos rinkoms – šių šalių gyventojams sudarysime sąlygas patogiai ir itin palankiomis kainomis per Lietuvą pasiekti Rytų ir Vakarų Europos bei kitas šalis“, – sakė „flyLAL-Lithuanian Airlines“ vadovas Tadas Pukšta.

Jo teigimu, per 2008 m. „flyLAL-Lithuanian Airlines“ paslaugomis turėtų pasinaudoti dvigubai daugiau keleivių nei 2007 m. – šiemet Lietuvos bendrovė tikisi milijono keleivių. Skrydžių bendrovė įsigis dvigubai daugiau lėktuvų, t.y. 2008 m. keleiviai bus skraidinami 16 Lietuvos kompanijos orlaivių – 4 SAAB ir 12 „Boeing“ lėktuvų, tarp kurių bus net 2 avialaineriai „Boeing 757“, kurie gali leistis Vilniaus oro uoste.

„flyLAL-Lithuanian Airlines“ nuo kovo mėnesio pradeda vasaros skrydžių sezoną, per kurį pasiūlys daugiau reisų populiariausiomis kryptimis – į Milaną, Paryžių, Frankfurtą, Briuselį, Kijevą, Maskvą. Į kai kuriuos miestus keleiviai bus skraidinami du kartus per dieną. Į Londoną numatyti ir nauji rytiniai skrydžiai, kurie turėtų patenkinti Lietuvos verslo bendruomenės poreikius.

„Mūsų strategija – suteikti galimybę Lietuvos ir kaimyninių šalių gyventojams patogiai pasiekti Europą ir kitas pasaulio šalis. Pradedame naujus skrydžius į Rygą, Barseloną, Palmą de Maljorką, Almatą, Tbilisį, Salonikus ir Larnaką. Aviakompanija turi pakankamai resursų šią vasarą pradėti dar daugiau skrydžių naujomis kryptimis, kurios šiuo metu yra derinamos ir vyksta pasirengimo darbai“, – sakė „flyLAL-Lithuanian Airlines“ Plėtros departamento direktoriaus pavaduotojas Liutauras Tarabrinas.

Kaip dar vieną iš strateginių tikslų Lietuvos aviakompanija užsibrėžė ir Palangos oro uosto galimybių panaudojimą. Vasaros sezonu „flyLAL-Lithuanian Airlines“ skraidins maršrutu iš Vilniaus į Palangą, o iš Palangos atidaromi du nauji maršrutai į Londoną ir Dubliną.

"flyLAL-Lithuanian Airlines" priklauso bendrovei "flyLAL Group". 2007 metais investicijos siekė 264 mln. Lt, bendrovė pervežė 526.000 keleivių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją