A. Kupčinskas: pridaryta nesąmonių

Pastaruoju metu Kauno meras pasižymi aštria kritika laikinosios sostinės valdininkams. Pirmadienį išpeikti Kauno komunalininkai už nenuvalytas miesto gatves, o antradienį pabilta, kad už nevykusiai išspręstą Aleksoto tilto transporto mazgo problemą lėks Kauno valdininkų galvos.

„Aš matau, kad čia padarytos akivaizdžios nesąmonės", - piktinosi A. Kupčinskas.

Į Aleksoto tilto kairįjį prietiltį investuota apie 15 milijonų litų. Anksčiau, norėdami įsukti į H. ir O. Minkovskių gatvę, pervažiavę tiltą sankryžoje vairuotojai turėjo pasukti į kairę.

Pagal naują tvarką eismas nukreipiamas į dešinę pusę leidžiantis naujuoju prietilčiu. H. ir O. Minkovskių gatvė pasiekiama pravažiavus po tiltu nutiesta gatve. Vairuotojai priversti sustoti prie dviejų šviesoforų. Piko metu čia nusidriekia automobilių eilės.

Tiesa, kol kas neaišku kaip bus sprendžiamos susidariusios problemos. Manoma, kad nuo centro pusės pravažiavus tiltą vėl bus leista sukti kairėn.

Kauno meras tikina, kad už prastai spendžiamas miesto ūkio problemas bus atleistas l.e. Miesto ūkio departamento direktoriaus pareigas Ramūnas Noreika. Naujuoju departamento direktoriumi turėtų tapti Paulius Keras, kuris šiuo metu vadovauja savivaldybės Transporto skyriui.

Tilto į salą statybos vyksta sklandžiai

Kauno vadovai antradienį apžiūrėjo ir statomą tiltą į Nemuno salą, kur turėtų iškilti naujoji Kauno sporto arena.

„Čia viskas vyksta sklandžiai ir pagal grafiką. Jei oro sąlygos leis tai kovo pabaigoje tilto statybos bus baigtos", - tikino A. Kupčinskas.

Tilto statyboms Kauno savivaldybė yra paėmusi 8 mln. Lt paskolą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją