Tačiau nors penktadienį Vengrijos Gyoro mieste esančioje gamykloje jau prasidėjo naujo automobilio gamyba, bet pirmuosius modelius europiečiai galės įsigyti tik kitų metų vasarį.

Panašiu metu, ar kiek vėliau, naujojo „Audi A3“ kabrioleto prekyba turėtų prasidėti ir Lietuvoje. Tiesa, kokia bus automobilio kaina kol kas neskelbiama. Taigi, kol vengrai surinkinėja automobilius, susipažinkime su kabrioletu iš arčiau.

„Audi A3“ kabrioletas yra keturvietis automobilis, kurio ilgis siekia 4,24 m, plotis – 1,77 m, o aukštis – 1,42 m. Be to, „A3“ yra klasikinis kabrioletas turintis ne kietą, o minkštą stogą.

Priklausomai nuo poreikių „Audi A3“ kabrioletą bus galima įsigyti su pusiau automatiškai ar visiškai automatiškai valdomu stogu. Jis galės būti juodos, mėlynos arba raudonos spalvos.

Beje, visiškai automatiškai valdomas stogas nusileidžia per 9 sekundes netgi važiuojant iki 30 km/h greičiu. Per kiek laiko nusileidžia pusiau automatinis stogas gamintojai nepraneša.

Po „Audi A3“ kabrioleto dangčiu gamintojai yra numatę montuoti keturis variklius: du benzininius (1,8 l 160 AG ir 2,0 l 200 AG) ir du dyzelinius (1,9 l 105 AG ir 2,0 l 140 AG).

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją