Lapkričio 7 d., trečiadienį VšĮ Nacionalinis kraujo centras Vilniuje ir jo filialas Klaipėdoje dirbs ilgiau - nuo 8 iki 21 val., tą vakarą kraujo centruose bus laukiami tie, kas darbą baigia vėliau, ar per mašinų spūstis nespėja atvažiuoti duoti kraujo.

„Rengdami šią gražią iniciatyvą, siekiame ne tik atkreipti į kraujo trūkumo problemą Lietuvoje, tačiau sukurti klubo tradiciją, skatinančią žmonių sąmoningumą ir savitarpio pagalbą“,- sako Lietuvos BMW klubo prezidentas Igoris Repovas.

Akcijos iniciatoriai tikisi, jog šią kilnią idėją palaikys ir kiti Lietuvos automobilių ir motociklų klubai, parodysiantys gerą pavyzdį dar nedavusiems kraujo žmonėms.

Asociacija „Lietuvos BMW klubas“ – vienas stipriausių autoklubų Lietuvoje, vienijantis BMW automobilių bei motociklų gerbėjus. Savo veikla klubas siekia populiarinti BMW ženklą bei formuoti teigiamą jo įvaizdį visuomenėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją