„Daugiausia parduodame kelerių metų amžiaus automobilius, kurie nėra nukentėję eismo įvykiuose. Tokių automobilių auganti paklausa lėmė ir mūsų gerus rezultatus“, - pastebi UAB „Patikimi automobiliai“ direktorius Vismantas Baršys. Jis priduria, kad geriems rezultatams įtakos turėjo ir efektyvus komandos darbas bei bendras ekonomikos augimas. Šiuo metu bendrovė užima apie 10 proc. 2-5 metų amžiaus lizinguojamų automobilių rinkos.

V. Baršio teigimu, dėl kokybės ir itin patrauklių kainų šiemet labiausiai augo prabangių limuzinų „Audi A8“ ir visureigių „Nissan Patrol“ pardavimai.

Šiemet bendrovė žada ir toliau investuoti į įmonės plėtrą. „Ruošiamės atidaryti automobilių plovyklą, kuri reikalinga automobilių paruošimui, taip pat planuojame plėstis ir kituose Lietuvos miestuose“, - pasakoja „Autopark“ vadovas.

2007 metais bendrovė planuoja pasiekti 20 mln. Lt apyvartą ir 0,5 mln. Lt pelno.

UAB „Patikimi automobiliai“ įkurta 2001 metais. Bendrovė prekiauja kelerių metų amžiaus automobiliais, kurie niekada nebuvo nukentėję eismo įvykiuose. 2006 metais bendrovė pardavė apie 300 automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją