„Prancūzijos pašto įmonei „GeoPost“, kompanijos „DPD Lietuva“ savininkei, įsigijus Graikijos skubių siuntų pristatymu užsiimančią įmonę , išsiplėtė DPD tinklo ribos ir galimybės. Tai viena iš paskutiniųjų Europos Sąjungos valstybių, į kurią dar nevežėme siuntų iš Lietuvos. Graikija vis labiau domina Lietuvos įmones kaip potencialių vartotojų rinka, todėl džiaugiamės galėdami žengti į ją kartu su savo klientais“, - teigia UAB „DPD Lietuva“ pardavimų ir rinkodaros direktorius Baltijos šalims Gintaras Bingelis.

Pasak jo, šių metų pradžioje pristačius kryptis į Europos Sąjungos naujokes Rumuniją ir Bulgariją bei gegužę paslaugų paketą papildžius kryptimi į Graikiją, smulkių siuntų paslaugą teikianti įmonė „DPD Lietuva“ siuntas gabens jau į 25 Europos valstybes.

Siuntos iš Lietuvos į Graikiją nukeliaus per 7-8 darbo dienas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją