"Laikinoji sostinė" rašo, kad vienas be bilieto važiavęs vaikinas pasakojo iš kontrolierių sulaukęs grasinimų patekti ten, iš kur negrįžtama, jis buvęs nuvežtas į kauniečiams neblogai pažįstamą vietą - Kleboniškio mišką.

Kauno miesto savivaldybės Transporto skyriaus vadovas Paulius Keras teigia, kad dar ankstoka daryti apibendrintas išvadas apie "Argus" veiklą tikrinant viešuoju transportu važinėjančius keleivius.

"Žinau, kad dėl kontrolierių elgesio Centro policijos komisariatas atlieka vieną ikiteisminį tyrimą. Dabar laukiame šio tyrimo išvadų. Net šeši tyrimai pradėti ir dėl vadinamųjų "zuikių" veiksmų. Teigiama, kad kontrolierius bandyta auklėti net beisbolo lazdomis", - sakė jis.

Pasak P.Kero, šiais metais Kaune sugauta 40 proc. daugiau "zuikių" nei per tą patį laikotarpį pernai, kai kontrolieriai dirbo be apsaugininkų.

Bendrovės "Kauno autobusai" rinkodaros ir pardavimų direktorius Vidas Zigmantas teigė, kad "zuikių" pasakojimuose yra nemenka dalis fantazijos.

"Mes šioje srityje turime didelę patirtį, daug bendraujame ir su "Argus" vadovais, ir su paprastais darbuotojais, bet nesame nustatę jokio piktavališko nusiteikimo ar tuo labiau polinkio į agresiją, - sakė V.Zigmantas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją