Dešimt “Citroen Berlingo” automobilių skirti Akamedijos, Čekiškės, Ežerėlio, Garliavos, Karmėlavos, Neveronių, Samylų, Vandžiogalos seniūnijoms, Statybos ir komunalinio ūkio, Kultūros, švietimo ir sporto skyriams.

Keturi “Citroen C4” automobiliai atiteks Kauno rajono vicemerams ir Administracijos direktoriaus pavaduotojams.

Šie automobiliai – tai Kauno rajono savivaldybės praėjusių metų tarybos sprendimo antrojo etapo įgyvendinimas. Pirmuoju etapu, šių metų pradžioje, buvo nupirkta 19 naujų automobilių. Kitais metais planuojama įsigyti dar 16 automobilių.

“Netrukus Kultūros ir švietimo departamentas gaus dviejų aukštų “Neoplan” autobusą, o iki Kalėdų mokyklas turėtų pasiekti dar 10 naujų mokyklinių autobusiukų”, - sakė Kauno rajono savivaldybės meras Leonardas Gineika.

L.Gineikos teigimu, vieno senojo Kauno rajono savivaldybės automobilio remontas vidutiniškai per metus kainuodavo net apie 15-16 tūkstančių litų, todėl naujieji “Citroen” automobiliai turėtų atsipirkti per trejus metus.

“Planuojame, kad per metus sutaupysime apie 200 tūkstančių litų, kuriuos dabar išleidžiame remonto darbams ir kurui”, - teigia Kauno rajono savivaldybės Administracijos direktorius Valerijus Makūnas.

“Iki šiol vairavau VAZ–2107 “žiguliuką”. Dažniausiai keliaudavo iš vieno autoserviso į kitą, todėl galite suprasti kaip jaučiuosi persėdus į naująjį automobilį”, - sakė Akademijos seniūnijos seniūnė Dovilė Valentaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją