„Tyrime niekam nėra pareikšti įtarimai. Apie jokius veiksmus ir jokias aplinkybes nieko negaliu pasakoti ir niekas nekomentuojama“, – sakė jis.

Taip pat patvirtino, kad tyrimas „yra pradėtas anksčiau“ ir nesietinas su Tarptautinio Vilniaus oro uosto ir „FlyLAL“ viešu konfliktu dėl bendrovės skolų oro uostui ir naujo angaro statybos.

„Jokiu būdu, tai niekaip nesusiję“, – sakė B. Gailius.

Tuo tarpu „FlyLAL“ laikinasis vadovas Saulius Stasiūnas mano, kad tyrimas greičiausiai susijęs su Vilniaus oro uosto veikla.

„Specialiųjų tyrimų tarnyba veikiausiai domisi galimai neteisėta Tarptautinio Vilniaus oro uosto veikla, dėl kurios yra nukentėjusi ir mūsų įmonė. Apie STT tyrimą sužinojome iš žiniasklaidos. Pati „FlyLAL“ apie tai nebuvo informuota“, – sako laikinasis „FlyLAL“ generalinis direktorius S. Stasiūnas.

Tuo tarpu Vilniaus oro uosto atstovas spaudai Arūnas Marcinkevičius DELFI tvirtino, kad nei STT, nei kita tarnyba „jokio tyrimo oro uoste neatlieka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją