"Aurela" turėjusi dviem užsakomaisiais skrydžiais turėjusi nuskraidinti keleivius iš Palangos į Airiją bei pargabenti iš šioje šalyje dirbančius lietuvius namo, savo klientus tiesiog paliko likimo valiai. Dublino oro uoste kelioms dienoms įstrigo apie 260 lietuvių, pirkusiu bilietus agentūroje "Palangos avia", dar keliasdešimt lietuvių lūkuriavo Palangos oro uoste.

Civilinės aviacijos administracijos (CAA) direktorius Kęstutis Auryla, jo pavaduotojas Alvydas Šumskas ir Turizmo departamento atstovai tikina, kad nors skrydžiai neįvyko dėl bendrovių konflikto, pinigus keleiviams grąžinti turi "Aurela". Mat taip numato Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas.

Advokatas R.Lilas, atstovaujantis keliolikai klientų, teigia, kad "Aurela" procesą vilkina savo inicijuotu uostamiesčio teisėsaugininkų atliekamu ikiteisminiu tyrimu. Bendrovė užginčijo buvusios tarpininkės pardavinėtų bilietų originalumą ir teigia jų jai neperdavusi.

"Aurelos" generalinis direktorius Valdas Barakauskas teigė, kad pinigų žmonės iš įmonės sulauks tik tuomet, kai taip nuspręs teismas, rašoma dienraštyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją