Pakeitus priekinės ir užpakalinės automobilio kėbulo dalių dizainą automobiliui suteikti nauji stiliaus akcentai. Šiuolaikiniu sportišku stiliumi „Hyundai Coupe" ir toliau bandys pritraukti jaunus bei širdyje jaunais besijaučiančius pirkėjus.

Vis dėlto „Hyundai Coupe" atsinaujinimas daugiau „kosmetinis", nes pagrindiniai automobilio elementai išlieka nepakitę. Kaip ir anksčiau šiame modelyje bus montuojamas 2.0 l darbinio tūrio DOHC 16 vožtuvų variklis su kintama vožtuvų fazių sistema CVVT. Šią „Coupe" versiją bus galima pasirinkti tiek su 5 laipsnių mechanine, tiek su 4 laipsnių automatine („Shiftronic") transmisijomis. Ypatingų pojūčių mėgėjams skirtas 2.7 l darbinio tūrio V6 benzininis agregatas, komplektuojamas su 6 laipsnių mechanine transmisija.

Tai paskutinis „Hyundai Coupe" atnaujinimas, po kurio P. Korėjos automobilių milžinė ketina pristatyti visiškai naują, galiniais ratais varomą „Coupe" modelį. Naujos kartos automobilis, kaip spėjama, gali būti panašus į dar anksčiau pademonstruotą koncepcinį HCD-8.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją