Kaip rašoma pranešime, obligacijų emisijos vertė – 3 mln. eurų. Nominali vienos obligacijos vertė – 1000 eurų, o kupono tarifas – 6 proc. su kasmėnesinėmis palūkanomis. Obligacijų išpirkimo terminas 2024 m. lapkričio 30 d.

„Longo Group AS“ įkūrėjas ir vadovas Edgars Cērps sako, jog debiutas Baltijos šalių „Nasdaq“ obligacijų rinkoje atveria galimybes tolesniam bendrovės augimui, stiprina lyderės pozicijas Baltijos šalių rinkoje, tarp jų ir Lietuvoje, bei patvirtina sertifikuotų naudotų automobilių verslo tvarumą.

„Pripažinimas tarptautinėje rinkoje augina patikimo partnerio reputaciją investuotojų ir klientų tarpe, o gautos lėšos už obligacijas bus panaudotos visose trijose Baltijos šalyse siūlomų automobilių asortimentui didinti ir aptarnavimo kokybei gerinti“, – sako E. Cērps.

„Longo Group AS“

Vilniuje ir Panevėžyje veikiančios, o taip pat internetu automobilius įsigyti siūlančios „Longo LT“ vadovas Paulius Valiukėnas teigia, jog įmonės reputacija ir plėtra visuomet priklausė nuo požiūrio į klientą ir gebėjimą atliepti jo poreikius.

„Net ir karantino laikotarpiais sugebėjome persiorientuoti ir pasiūlyti automobilio įsigijimo internetu paslaugą, kai klientas galėjo apžiūrėti automobilį gyvai be kontakto su pardavėju, o visus formalumus sutvarkyti internetu“, – sako P. Valiukėnas.

Kaip nurodoma, „Longo Group AS“ yra sparčiausiai auganti naudotų automobilių prekybos įmonių grupė Baltijos šalyse. 2022 m. pradžioje įkurtas pirmasis nuolatinis naudotų automobilių pardavimo salonas prekybos centre „Rio“ Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją