Obligacijų emisijos dydis yra 10 mln. eurų. Obligacijų, kurios išplatintos 2021 m. birželį tokia pat kaip ir nominali 1000 eurų vertė, išpirkimo data yra 2024 m. birželio 18 d. Vertybinių popierių siūlymu susidomėjo apie 100 investuotojų, tarp kurių buvo Baltijos obligacijų fondų turto valdytojai, bankai, investicinės bendrovės bei mažmeniniai investuotojai. Pritrauktos lėšos bus panaudotos naujiems nekilnojamojo turto investiciniams projektams įsigyti Baltijos rinkoje.

„Sveikiname naująjį emitentą – „Summus Capital” viešoje vertybinių popierių rinkoje ir džiaugiamės, kad bendrovė išleistas obligacijas pasirinko listinguoti Nasdaq Baltijos „First North” rinkoje”, – sako Daiga Auziņa-Melalksne, „Nasdaq Riga” vertybinių popierių biržos ir „Nasdaq Baltijos“ rinkos vadovė.

„Summus Capital” pirmosios obligacijų emisijos listingavimas suteiks mūsų investuotojams daugiau skaidrumo ir likvidumo, praplės investuotojų, taip pat ir institucinių, ratą bei plačiau supažindins su mūsų bendrovės veiklos istorija. Šie veiksniai yra ypatingai svarbūs mūsų profilio ir dydžio bendrovei“, – sako Boris Skvortsov, „Summus Capital“ valdybos pirmininkas.

„Signet Bank” yra bendrovės „Summus Capital” sertifikuotas patarėjas „Nasdaq Baltijos“ „First North” rinkai. „First North” – tai elektroninė daugiašalė prekybos sistema (angl. multilateral trading facility, MTF) neturinti ES reguliuojamos rinkos statuso, skirta augančioms mažoms ir vidutinėms įmonėms, siekiančioms pritraukti kapitalo rinkoje lėšų plėtros planams įgyvendinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją