Apie tai „Avion Express“ pranešė Registrų centrui, pranešime nurodoma, kad akcijų įsigijimo ir tolesnio kapitalo rezervų papildymo investicijos sieks iki 7 mln. eurų.

„Avion Express“ atstovai BNS patvirtino, kad įmonė planuoja investuoti Vokietijoje ir steigia antrinę įmonę. Toks žingsnis, anot atstovų, yra kompanijos ilgalaikės strategijos dalis, kadangi dalis pagrindinių klientų susiję su Vokietija.

Siekiant supaprastinti biurokratinius procesus, „Avion Express“ perka Vokietijoje jau įsteigtą, bet veiklos nevykdančią įmonę (off-the-shelf company).

Daugiau informacijos „Avion Express“ neteikia, kadangi, įmonės teigimu, projektas tebėra ankstyvoje stadijoje.

„Avion Express“ dėl sunkios padėties aviacijos rinkoje, kurią sukėlė koronaviruso pandemija, balandį Užimtumo tarnybai pranešė atleidžianti 50 darbuotojų. „Sodros“ duomenimis, bendrovėje šiuo metu dirba 111 darbuotojų.

„Avion Express“ pajamos 2018 metais augo 51,4 proc. iki 122,461 mln. eurų, grynasis pelnas mažėjo triskart iki 3,5 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)