Ataskaitoje netiesiogiai buvo nurodyta "Snoro" už 83 proc. Latvijos banko "Latvijas Krajbanka" akcijų sumokėta kaina, taip pat paskelbta, kad "Snoras" yra pritraukęs 558,148 mln. litų užsieniečių indėlių (34,6 proc. visų Lietuvos bankuose laikomų nerezidentų indėlių).

VVPB Listingo departamento direktorius Saulius Malinauskas teigė, kad ataskaita iš biržos tinklalapio pašalinta "Snoro" prašymu, kuris teigia pateikęs ne tam skirtą informaciją. "Snoro" ataskaitoje nurodyta, jog ji pateikta Lietuvos banko Kredito įstaigų priežiūros departamentui.

"Snoro" atstovai žadėjo, kad iki lapkričio pateiks konsoliduotą ataskaitą", - Eltai sakė S.Malinauskas.

Be Latvijoje įsigyto banko, "Snorui" taip pat priklauso 100 proc. mažmeninio lizingo rinkoje pirmaujančio "Snoro lizingo" akcijų, bendrovė "Vilniaus kapitalo vystymo projektai" bei kelios kitos įmonės.

"Snoro" akcijos kotiruojamos Vilniaus vertybinių popierių biržos Einamajame sąraše. "Snorą" valdo nedidelis Rusijos bankas "Konversbank".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją