Lietuva
Dideliais akcijų kiekiais apsikeista „Aprangos“ pozicijoje, tikėtina, jog pirkėjų tarpe vėl matysime su įmone susijusį asmenį. „Linas Agro Group“ vertybinių popierių vertė šoktelėjo 3,51 proc. Šių akcijų kaina jau keletą mėnesių traukia žemyn – bus įdomu stebėti, ar toks kainos šuolis bus teigiamos tendencijos pradžia. Šiaulių banko vertybiniai popieriai pigo 1,13 proc. Tai sietina su pranešimu apie banko administracijos vadovo ketinimus pasitraukti iš užimamų pareigų (plačiau apie tai – įmonių naujienose). Pigo ir „Teo LT“ (-0,4 proc.), „Žemaitijos pieno“ (-1,32 proc.) bei „Grigiškių“ (-0,15 proc.) akcijos. Šiandien prasidėjo „Invalda LT“ savų akcijų supirkimas, kuris vykdomas po 3,5 euro už akciją. Rinkos kaina – 3,35 euro. „Teo LT“ valdybos narys užbiržiniais sandoriais pardavė ir atpirko 100 tūkst. įmonės akcijų. Tokią operaciją galima sieti su nuo kitų metų įsigaliojančiais mokestiniais pasikeitimais.
Estija
NASDAQ OMX Talino indekso vertė paaugo 1,76 proc., apyvarta viršijo 700 tūkst. eurų. Reikšmingai brango „Tallink Grupp“ vertybiniai popieriai, jų vertė kilo 4,8 proc. Čia, panašiai kaip ir „Linas Agro Group“ pozicijoje, po ilgesnio laikotarpio sulaukta didesnio pirkėjų aktyvumo. Aktyviausiai prekiauta „Olympic Entertainment Group“ akcijomis, jos brango 0,54 proc. Įmonė pranešė, jog gavo sporto lažybų licenciją Lietuvoje. Aktyviai prekiauta ir 0,37 proc. pigusiais „Silvano Fashion Group“ vertybiniais popieriais. 
Latvija
NASDAQ OMX Rygos biržos indeksas smuktelėjo pusę procento. Pigo likvidžiausios biržos pozicijos – „Olainfarm“ (-0,63 proc.), „Latvijas Gaze“ (-1,54 proc.), „Grindeks“ (-0,16 proc.). Nemaži kainų svyravimai užfiksuoti prekyboje ne tokiomis populiariomis tarp investuotojų akcijomis, tačiau sandoriai buvo smulkūs.
Įmonių naujienos
Šiandien ryte pranešta apie Šiaulių banko vadovo A. Žiugždos ketinimus pasitraukti iš Šiaulių banko administracijos direktoriaus pozicijos. Jis šias pareigas ėjo nuo 2011 m. vasario mėn. Su jo bei iš SEB atsivestos komandos atėjimu buvo siejama nemažai vilčių, kad bus bandoma Šiaulių banką padaryti moderniu komerciniu banku, kurio plėtra teigiamai prisidės ir prie akcijų vertės augimo. Pastarasis tikslas yra ganėtinai aktualus, nes anksčiau ar vėliau vienas iš didžiausių banko akcininkų „Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas“ trauksis iš akcininkų gretų. Apie tai, kad egzistavo tarp „senosios“ pagrindinių akcininkų ir „naujosios“ aplink A. Žiugždą susibūrusios veržlesnės komandos tam tikri prieštaravimai dėl to, kurlink turėtų judėti Šiaulių bankas, kaip išgryninti banko grupės struktūrą bei kokių reikia imtis strateginių sprendimų, nebuvo jokia paslaptis. Tad neatmestina, kad galėjo būti pritrūkta motyvacijos su Šiaulių banku judėti tolyn.  Vienaip ar kitaip, dabar smulkiesiems akcininkams svarbiausia, kas bus naujasis banko vadovas, kurio laukia nemažai darbų, kaip padėti Šiaulių bankui toliau integruoti iš Ūkio banko perimtą turtą bei veiklą ir tą parodyti didesniame banko grynajame pelne. Labiau tikėtina, kad naujasis banko administracijos vadovas bus esamos komandos žmogus vien dėl galimo taupymo sumetimų. Kita vertus, profesionalus iš ne Šiaulių banko atėjęs vadovas veikiausiai būtų sutiktas smulkiųjų investuotojų palankiau. Tad paskelbtą naujieną ir po to matytą akcijos pigimą rinkoje reiktų vertinti kaip šiek tiek neigiamą emocinę reakciją, kuri galbūt ir neturės įtakos Šiaulių banko plėtrai, bet tam tikrų investuotojų lūkesčiai, susiję su A. Žiugždos vadovavimu, lieka nepateisinti.