„Džiaugiuosi išreikštu rinkos dalyvių pasitikėjimu ir stengsiuos šiais metais daugiau dalyvauti vertybinių popierių rinkos sąlygų gerinime bei finansų maklerių bendruomenės atstovavimui. Šiais metais asociacija turėtų aktyviai dalyvauti bendraujant su priežiūros ir mokesčių institucijomis apmokestinimo ir maklerių licencijavimo klausimuose. Taip pat sieksime populiarinti investavimą ir alternatyvius kapitalo pritraukimo kelius“, – sakė LFMA prezidentas Marius Dubnikovas.

LFMA yra finansų maklerių įmones ir bankų finansų maklerio departamentus vienijanti asociacija, kuri veikia nuo 1993 metų. Pagrindiniai asociacijos tikslai yra narių atstovavimas visuomeninėse organizacijose, priežiūros ir reguliavimo institucijose, teisinės aplinkos formavimas ir investavimo propagavimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją