„Asmeninių finansų tvarkymo ir investavimo temos nepraranda savo aktualumo tiek ekonominio pakilimo, tiek recesijos laikais. Tikiu, kad seminarų metu gautos žinios gyventojams pravers efektyviau ir racionaliau tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus bei priimti geriausius sprendimus investuojant santaupas, kaupiant pensijai“, – sakė VPK pirmininkas Vilius Šapoka.

Seminarus gyventojams ves didelę patirtį turintys finansų analitikai ir investicijų valdymo ekspertai: Odeta Bložienė, Vaidotas Jonutis, Mindaugas Vaičiulis, Donatas Frejus, verslo kūrimo patirtimi dalinsis verslininkas Mantas Žilinskas.

Be tradicinėmis tapusių temų, tokių kaip pagrindinės investavimo priemonės ir taisyklės, asmeninių finansų tvarkymo ypatybės skirtingais gyvenimo etapais ir kitų, seminarų metu ekspertai kalbės ir apie investavimo psichologiją bei apie savo verslo kūrimo ypatumus.

Nemokami seminarai „Kaip tvarkyti šeimos finansus ir investuoti?“ šiais metais vyks trijuose miestuose: spalio 15 dieną Klaipėdoje, spalio 28 Vilniuje ir lapkričio 26 dieną Kaune. Registruotis į seminarus kviečiami visi norintieji (www.vpk.lt)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją