„Suteikta galimybė vadovauti bendrovei, kurioje dirbau devynerius metus, yra įdomus iššūkis. Pagrindiniai tikslai, kuriuos kelsiu savo veikloje yra išnaudojant sunkmetį sukurti stiprią infrastruktūrą, kuri leis turėti gerą startą jam pasibaigus. Ilgalaikėje perspektyvoje ketinu laikytis vizijos verslą orientuoti socialinio atsakingumo principais, kad būtų galima pasiekti tvarų augimą. – sakė M.Dubnikovas.

Iki šiol bendrovei vadovavo Nikolajus Dubnikovas, kuris ir toliau eis valdybos pirmininko pareigas. „Pasitraukimas iš direktoriaus pareigų yra logiška veiksmų seka, nes bendrovei tapus banko „Snoras“ dalimi manau turiu daugiau laiko skirti bendrovės strateginei integracijai į grupės struktūrą investicijų valdymo srityje.“ – sakė N.Dubnikovas, kuris valdybos pirmininko pareigas eina ir fondų valdymo bendrovėje „Snoras Asset Management“.

Maklerio bendrovė „Jūsų tarpininkas“ pradėjo veiklą 1993 metais ir yra pirmoji Lietuvoje pasiūliusi investuotojams prekiauti akcijomis internetu vykdant apskaitą be žmogaus įsikišimo. 2009 metais bendrovės pavadinimas buvo pakeistas į UAB FMĮ „Snoras – Jūsų tarpininkas“. Šiuo metu bendrovė turi narystę trijose Baltijos šalių biržose. Bendrovės 100 proc. akcijų yra valdoma UAB „Snoras turto valdymas“, kuri yra banko „Snoras“ dukterinė bendrovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją