Išėjus iš įmonės „Finasta", A. Variakojui pagal galiojančius asociacijos įstatus užsivėrė galimybė pretenduoti į LFMA tarybos narius, o kartu ir į prezidento postą.

15 metų finansų rinkoje išdirbęs A.Variakojis šiuo metu verčiasi privačia finansų eksperto praktika. Tačiau, kaip sako A. Variakojis, „toliau lieku ištikimas finansų rinkai ir neabejingas maklerių asociacijos veiklai".

Viena svarbiausių Lietuvos finansų maklerių asociacijos užduočių ir toliau liks LFMA atstovavimas valstybės ir finansinių priemonių rinkos institucijose.

Naujojo asociacijos prezidento M.Dubnikovo teigimu, planuojama aktyviau bendradarbiauti tarp pačių asociacijos narių, daugiau dėmesio skirti naujai leidžiamiems įstatymams, užmegzti draugiškus ryšius su užsienio organizacijomis. M.Dubnikovas tikisi, kad bendromis asociacijos narių pastangomis pavyks įsigilinti į rinkos dalyviams kylančias opias problemas ir pasiekti, kad jos būtų sėkmingai ir operatyviai išsprendžiamos.

LFMA, įkurta 1993 m., šiuo metu vienija 12 finansinių priemonių rinkos dalyvių. Asociacijos nariais yra UAB FMĮ "Jūsų tarpininkas", Evli Securities AS Vilniaus filialas, AB bankas "Finasta", UAB FMĮ „Orion Securities", UAB FMĮ „Finvesta", AB „Swedbank", Danske bank A/S Lietuvos filialas, AB "SEB bankas", AB bankas "Snoras", UAB FMĮ „Žabolis ir partneriai", AB "Šiaulių bankas" ir AB "Ūkio bankas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją