„Kadangi žinomi visi būsimi obligacijų pirkėjai, todėl viešos obligacijų emisijos platinti nėra poreikio - šiuo sprendimu paprastiname procedūras ir kitus techninius platinimo niuansus“, - sakė „ŽIA Valda“ Plėtros departamento direktorius ir partneris Gediminas Žiemelis.

Be to, pasak jo, pastaruoju metu sumažėjęs investuotojų pasitikėjimas reguliuojamomis rinkomis verčia rinktis alternatyvų obligacijų platinimo kelią. Pritrauktos lėšos bus naudojamos investicijoms į perspektyvius projektus: keleivių terminalo Vilniaus oro uoste statybai, naujų įmonių įsigijimams, turimų įmonių reorganizavimui ir kt.

„ŽIA valda“ turi savo akcijų paketus 21-oje bendrovėje, devyniose iš jų valdo 100 proc. akcijų. Visa „ŽIA valda“ grupė vienija daugiau kaip 50 antrinių ir asocijuotų bendrovių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją