Dar dvi naujos emisijos bus susietos su Pietryčių Azijos šalių įmonių akcijų kainų indeksu
S&P Southeast Asia 40
.

Trejų metų trukmės obligacijos bus platinamos nuo vasario 8 d. iki kovo 3 dienos.

„Tikėtina, kad Vidurio Rytų šalių įmonių akcijos artimiausius kelerius metus brangs. Naftos ir dujų paklausa pasaulyje ir toliau didės, o pasiūla bus ribota, tad žaliavų kainos liks aukštos. Pajamos iš prekybos gamtiniais ištekliais lems tolesnį spartų Vidurio Rytų šalių ekonomikos augimą“, – sakė SEB banko Finansų rinkų departamento direktorius Evaldas Čepulis.

Su indekso ABN AMRO Middle East Price Return verte susietų obligacijų bus galima įsigyti po 100 ir 105 litus, o tikėtina investavimo koeficientų reikšmė yra atitinkamai 59 ir 90 procentų. Pirmosios emisijos obligacijų įsigijusiems investuotojams už visą obligacijų galiojimo laikotarpį bus mokamos 3 proc. palūkanos, apskaičiuojamos nuo nominaliosios obligacijų vertės.

Dviejų emisijų obligacijų vertė bus susieta su Pietryčių Azijos šalių įmonių akcijų kainų indeksu S&P Southeast Asia 40. Jis yra apskaičiuojamas įvertinus 40-ies likvidžiausių ir didžiausios kapitalizacijos Indonezijos, Malaizijos, Filipinų ir Tailando įmonių akcijų kainas.

Šių obligacijų bus galima įsigyti po 100 ir 115 litų, jų tikėtinos investavimo koeficientų reikšmės – atitinkamai 71 ir 139 procentai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją