„Orion Securities ASA” filialo analitikų skaičiavimai pagristi diskontuotų pinigų srautų metodu bei minėtomis prielaidomis sako, kad įmonės dabartinė vertė, tenkanti vienai akcijai, viršija dabartinę akcijos kainą biržoje. Analitikai mano, kad iš šios akcijos tikėtinos grąžos ir investavimo rizikos santykis yra patrauklus.

Vidutiniu laikotarpiu „Orion” analitikai prognozuoja stabilius elektros energijos pardavimų augimo tempus bei taiko prielaidą, kad viršutines elektros energijos skirstymo kainų ribas įmonė pasieks 2009 m. Trumpu laikotarpiu RST akcijos kainai didelės įtakos gali turėti ir lūkesčiai dėl įmonės dalyvavimo steigiamoje nacionalinio energetikos investuotojo bendrovėje.

RST aptarnauja per 738 tūkst. klientų 34,8 tūkst. kv. km Lietuvos teritorijoje: Vilniaus, Panevėžio, Alytaus ir Utenos apskrityse bei dalyje Kauno ir Marijampolės apskričių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją