Pasak pranešimo spaudai, „Orion Securities“ analitikai tikisi dinamiškos pieno produktų rinkos ir ateinančiais metais. Tiesa, tokiu pieno produktų kainų kilimų butų sunku tikėtis, tačiau kai kurių produktų, kaip pavyzdžiui sūrių, kainos turėtų išlaikyti gana aukštus lygmenis ir toliau sėkmingai padėti bendrovei generuoti teigiamus pinigų srautus.

Remiantis „Orion Securities“ konservatyviomis prognozėmis, bendrovės akcijos šiuo metu yra prekiaujamos ties EV/EBITDA 4,2 ir P/E 7,9 ateinantiems metams.

Šie rodikliai yra ganėtinai maži ir atspindi, tai kad bendrovė šiuo metu yra apie 50% pigesnė lyginant su panašiomis Europos bendrovėmis, todėl analitikai rekomenduoja pirkti „Rokiškio sūrio“ akcijas ir nustato šešių mėnesių 12,30 lito rekomendacinę vienos akcijos kainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją