„Hansa Rytų Europos akcijų fondas“ investuoja ne tik Rytų Europoje, bet dalį lėšų nukreipia ir į šalia esančias šalis, pavyzdžiui – Balkanų. Tikimasi, kad Balkanų šalims integruojantis į bendrą Europos ekonominę erdvę teigiamos ekonominės tendencijos tęsis dar ne vienerius metus.

“Hansabanko“ klientai, padėję savo lėšas į naują investicinį indėlį, susietą su „Hansa Rytų Europos akcijų fondu“, gali tikėtis termino pabaigoje gauti 29–39 proc. nuo fondo vertės augimo per indėlio terminą, o pasirinkęs investicinį indėlį su vadinamąja rizikos premija ir sumokėję papildomą 10 proc. priemoką – 97–117 proc. Tikslūs dalyvavimo koeficientai (t.y., fondo vertės augimo dalis, kuri atiteks indėlio savininkui) bus paskelbti išplatinus indėlį.

„Hansabanko“ siūlomų investicinių indėlių esmė – kad augant finansinio turto, su kuriuo susietas indėlis, vertei, klientas uždirbs tam tikrą dalį nuo šio prieaugio, todėl investicinio indėlio palūkanos gali būti gerokai didesnės nei įprastų indėlių. Tuo pačiu bankas garantuoja, kad jei finansinio turto, su kuriuo indėlis susietas, vertė termino pabaigoje būtų nukritusi žemiau pradinės, klientas atgaus visą padėtą į indėlį sumą. Investiciniai indėliai taip pat yra apdrausti VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją