Vokietijos importo kainų duomenys bus paskelbti 09:00. Prognozuojamoje metinėje kainų reikšmėje stebimas augimo sulėtėjimas, kurį įtakojo gruodžio ir sausio mėnesio kainų kritimas. Eurui ši naujiena neigiama. Gali atsitikti taip, kad tai įtakos sausio mėnesio prekybos balanso reikšmės sumažėjimą, nes importo kainų kritimas sąlygoja didesnes importo prekių įplaukas. Jeigu kritimas bus žymesnis nei prognozuojama, euro kaina dolerio atžvilgiu kris.

09:00, 11:00 ir 15:00 publikuojami Vokietijos žemių vartotojų kainų duomenys. Prognozuojama, kad prieš tai buvusios reikšmės buvo neigiamos, tačiau jei Vokietijoje situacija su nuotaikomis dėl mokesčių pagerės, kainos vėl pradės kilti. Šie duomenys visą dieną įtakos euro kainą: kainų augimas įtakos ir euro augimą JAV dolerio atžvilgiu. Tuo labiau, kad euras išlieka stiprus svaro sterlingų atžvilgiu.

Doleris išlieka silpnas visų valiutų atžvilgiu. 15:30 pasirodys nepaguodžiantys ilgalaikio vartojimo prekių užsakymų apimčių duomenys iš JAV. Užsakymų sausio mėnesį žymiai sumažėjo. Jeigu reali reikšmė patvirtins prognozes, doleris kris daugelio valiutų atžvilgiu.

17:00 skelbiami antrinės būsto rinkos duomenys ir JAV vartotojų pasitikėjimo rodiklis. Prognozuojama, kad sausio mėnesį rinka turėtų kiek pagyvėti. Galima sakyti, jog tai paskutinė naujiena galinti sustiprinti dolerį. Vartotojų pasitikėjimas sausio mėnesį turėtu sumažėti. Todėl duomenys gana nevienareikšmiai. Jei realūs duomenys pasirodys geresni už prognozuotus, tai privers dolerį sustiprėti, jei prastesni - kristi.

Plačiau skaitykite Real Trade įvykių kalendoriuje.