Naujausi parko nuomininkai: Danijos didmeninės prekybos bendrovė „Tobidan-Bremsomat“ – sunkvežimių, autobusų bei priekabų atsarginių detalių tiekėja veikianti Skandinavijos šalyse ir Lietuvoje, logistikos bendrovė „Spectrum Logistika“, tvirtinimo detalių pardavėja „Marcopol Baltija“ ir techninio renginių aptarnavimo paslaugas teikianti „Baltic Production Service“ .

„Miesto teritorijoje sandėlių vystymui tinkamos žemės pasiūla – ribota. Manome, kad jau artimiausioje ateityje modernių sandėlių tokiose lokacijose tik mažės, o kaštai įrengiant naujus sandėlius brownfield (apleistose buvusiose pramoninėse) zonose tik didės. Be to, įmonėms, kurių veikla susijusi su greitu prekių pristatymu, spaudimas iš klientų ne tik, kad nemažės, bet ir toliau augs. Todėl verslai siekdami išlikti konkurencingi rinkoje, dabar ir ateityje ieškos gerose lokacijose įsikūrusių modernių bei energetiškai efektyvių sandėlių,“ – pabrėžia „Sirin Development“ vadovas Laurynas Kuzavas.

Logistikos parkas „J55“

„J55“ logistikos komplekse šiuo metu jau kyla trečias pastatas, pritaikytas tiek prekybinei, tiek sandėliavimo veiklai. 31 000 kv. m sandėlio statybas planuojama užbaigti šių metų II ketvirtį.

„J55“ logistikos kompleksas vystomas 18,5 ha teritorijoje, kur nuomininkams „Sirin Development“ iš viso planuoja pasiūlyti virš 100 tūkst. kv. m sandėliavimo, prekybinių bei administracinių patalpų, atitinkančių aukščiausius tvarumo reikalavimus. Bendros investicijos į logistikos parką sieks virš 70 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją