Panaudos būdu valdomą sklypą su 7,58 tūkst. kv. m ploto aštuonių pastatų kompleksu universitetas pardavė, nes statosi naujas patalpas Saulėtekyje.

„Įsigytas sklypas yra patrauklioje vietoje, pačiame Vilniaus centre, kur būsto paklausa išlieka itin didelė. Matome teritorijos konversijos potencialą ir galimybes moderniam, šiuolaikinių gyventojų poreikius atitinkančiam būsto projektui joje įgyvendinti.

Nors statybos nedideliuose sklypuose centrinėse miesto dalyse yra susijusios su papildomais logistiniais ir darbų organizavimo iššūkiais, turime nemažai tokių projektų įgyvendinimo patirties, todėl tikime ir būsimojo sėkme“, – sako bendrovės „YIT Lietuva“ vadovas Kęstutis Vanagas.

Vilnius Tech kompleksas Vilniaus centre

Anot K. Vanago, pasiruošimą daugiabučių projekto įgyvendinimui planuojama pradėti, kai tik bus užbaigtas sklypo pirkimo-pardavimo sandoris ir sutvarkyti kiti formalumai.

Vilnius Tech komplekso J. Basanavičiaus gatvėje aukcionas rengtas jau ne pirmą kartą. Sandoris su ankstesniu jo laimėtoju prasidėjus kartui Ukrainoje nebuvo užbaigtas.

Vilnius Tech kompleksas Vilniaus centre
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją