LTG Turto valdymo paslaugų vadovė Daiva Pivoriūnienė sako, kad įmonė tęsia patalpų, kurių nereikia jos veiklai, pardavimo procesą.

„Tai jau ne pirmas objektas, kurį parduodame, kas nėra susiję su geležinkelio veikla, – tai buvo ir poilsio namai, ir stovyklavietė Giruliuose. Dabar atlaisvinome tas patalpas (Mindaugo gatvėje – BNS) ir planuojame jas parduoti, nes patiems nebereikia“, – BNS Plius sakė D. Pivoriūnienė.

Anot jos, šiose patalpose anksčiau buvo ir muziejus, ir bilietų kasos, ir įvairūs įmonės padaliniai, o dabar jos labiausiai tiktų komercinei veiklai.

„Tos patalpos ir pagal lokaciją, ir pagal patalpų išplanavimą labai tinka kažkokiai komercinei veiklai ar parduotuvei, ar netgi biurui, ar kavinei, restoranui“, – BNS sakė LTG atstovė.

Liepos 7–8 dienomis vyksiančiame aukcione bus parduodamos 1957 metų statybos 347 kv. metrų ploto patalpos su rūsiu-slėptuve ir valstybinio žemės sklypo nuomos teisė.

Pasak D. Pivoriūnienės, už patalpas gautas lėšas ketinama panaudoti kitoms LTG reikmėms.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją