Kretingos rajone esantis vienas moderniausių vandenlenčių parkų pasaulyje veiks jau penktus metus ir suteikto finansavimo dėka šiais metais lankytojus pasitiks atsinaujinęs. Parkas siūlys išbandyti naujai įrengtą jau trečią „Sesitec“ sistemą ratu, 50 „UNIT parktech“ figūrų bei pasirinkti poilsį naujai įrengtuose, erdvesniuose nameliuose. Taip pat klientus pasitiks sutvarkyta parko infrastruktūra bei pramogų ir žaidimų zona vaikams.

„Pastebime, kad po pandemijos vis daugiau žmonių atranda pramogas gryname ore. Pagrindinė mūsų parko vizija – sukurti vietą, kurioje galėtų treniruotis tiek ekstremalaus sporto profesionalai, tiek šeimos, kurioms patinka aktyvus laisvalaikis. Sezoną pasitiksime visiškai atsinaujinę ir mūsų lankytojams pasiūlysime galimybę apsistoti naujuose, erdviuose namukuose bei išbandyti trečiąją „Sesitec“ sistemą ratu, skirtą pažengusiems vandenlentininkams“, – sako „313 cable park“ savininkas Martynas Šlikas.

M. Šlikas prideda, kad parkas atnaujino ir plaukimo sistemas, skirtas specialiai naujokams bei profesionaliems vandenlentininkams. „SME Bank“ suteikto finansavimo dėka pavyko išpildyti seniai parko puoselėtą viziją – turėti 3 ratus skirtingo lygio vandenlentininkams.

„SME Bank“ vadovas Mantyvdas Štareika teigia, kad šiuo laikotarpiu yra labai svarbu palaikyti vietinį smulkųjį verslą. Deja, Europos Komisijos duomenimis, 3 iš 10 lietuviškų smulkių įmonių net nebando kreiptis finansavimo, nes baiminasi, kad gaus neigiamą atsakymą. Tačiau, anot M. Štareikos, „313 cable park“ – puikus pavyzdys, kad net ir smulkus verslas, turėdamas aiškią viziją, gali gauti solidų finansavimą jos įgyvendinimui.

„Smulkus verslas yra pagrindinis inovacijų šaltinis, visuomenei pasiūlantis originalius ir nestandartinius sprendimus. Mes, kaip bankas, siekiame įvertinti kiekvienos įmonės situaciją individualiai ir pateikti jai tinkamiausią finansavimą. Nors „313 cable park“ verslas nėra itin tradicinis, tačiau jį kuriantys žmonės yra užsidegę, kūrybiški ir motyvuoti. Tad didžiuojamės galėdami prisidėti prie jų veiklos augimo“, – pažymi M. Štareika.

„313 cable park“ vandenlenčių parkas sezoną pradės balandžio 28 d. Šiemet „313 cable park“ jau septintą kartą bus organizuojamos pasaulinio lygio „Red Bull Wakeduel“ varžybos, kuriose dalyvaus garsiausi vandenlenčių atletai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir viso pasaulio. Parko savininkas M. Šlikas primena, kad išbandyti vandenlenčių sportą gali visi – tam nereikia nei ypatingo fizinio pasirengimo, nei specialios įrangos.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją