Praėjusių metų pabaigoje Švitrigailos gatvėje Vilniuje esantį verslo centrą „Uptown Park“ bendrovė „Eastnine“ įsigijo iš bendrovės „Vilbra“. Sandorio vertė siekė 40 mln. eurų.

„Refinansavome kiek daugiau nei pusę objekto įsigijimui skirtų lėšų. Vertiname bendradarbiavimą su „Eastnine“ dėl jos patirties ir orientacijos į aukščiausios klasės biurų nuomą. Be to, bankui svarbu, kad įmonė skiria daug dėmesio tvarumui ir šiame projekte taip pat numatė inicijuoti pastato sertifikavimą pagal LEED standartą“, – sako „Luminor“ banko nekilnojamojo turto finansavimo ekspertas Gediminas Kesminas.

Švitrigailos gatvėje Vilniuje esantį verslo centrą „Uptown Park“ sudaro daugiau nei 12 tūkst. kv. m ploto patalpos, greta pastato įrengta 300 automobilių parkavimo vietų. Verslo centras pastatytas 2020 metais.

Pagrindinė pastato nuomininkė yra internetinė naudotų mados prekių prekybos platforma „Vinted“. Bendrovės nuomojamos patalpos sudaro daugiau nei 9 tūkst. kv. m.

„Džiaugiamės partnerystės su „Luminor” banku pradžia. Tai plečia „Eastnine“ finansavimo bazę, tad tikimės ilgalaikio finansinio bendradarbiavimo“, – sako „Eastnine“ generalinis direktorius Kęstutis Sasnauskas.

Pasak „Eastnine“ atstovų, pažangūs inžineriniai ir projektiniai sprendimai A+ energinės klasės pastate užtikrina geras darbo sąlygas ir mažas eksploatacines išlaidas visus metus.

„Eastnine“ yra Švedijos nekilnojamojo turto bendrovė, orientuota į modernius ir tvarius biurų ir logistikos paskirties objektus Baltijos šalyse. Šiuo metu bendrovė Vilniuje dar valdo ir nuomoja „S7”, „3Burės” ir „Vertas“ biurų centrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją