Sostinės Gerulaičio ir Ozo gatvių sankirtoje plėtojamame projekte iš viso bus įrengti 275 būstai – pirmieji gyventojai čia turėtų įsikelti šių metų trečiąjį ketvirtį, rašoma pranešime spaudai.

„Finansuojamas projektas reikšmingai prisideda prie vienos pagrindinių miesto dalių plėtros ir atitinka aktyvų gyvenimo būdą mėgstančių asmenų poreikius. Galima sakyti, kad čia vienoje vietoje sujungta viskas – žaliosios erdvės, kurių gyventojams ypač trūko pandemijos metu, prekybos, sporto, pramogų centrai. Ne mažiau svarbu ir tai, kad projektą įgyvendina ilgalaikę patirtį turintis, rinkoje gerai žinomas plėtotojas – su „Realco“ bendradarbiaujame jau ne vienerius metus“, - sakė „Luminor“ banko verslo bankininkystės vadovas Jonas Urbonas.

Daugiabučių kvartalas „Go Life“ įgyvendinamas 1,08 ha teritorijoje Gerulaičio ir Ozo g. sankirtoje, netoli Kalvarijų ir Geležinio vilko gatvių. Projektą sudarys keturių korpusų 5-8 aukštų pastatas, iš viso bus įrengti 275 būstai. „Realco“ ketina užbaigti projektą iki šių metų pabaigos – daugiau nei pusė būstų jau yra parduoti.

„Skolinimosi sąlygos šiuo metu vis dar yra patrauklios. Tai atveria galimybę pradėtus vystyti projektus finansuoti skolintomis lėšomis, o nuosavą kapitalą investuoti į naujų teritorijų plėtrą. Šiemet esame suplanavę 54 mln. eurų siekiančias investicijas, kurių dalis yra skirta naujiems sklypams įsigyti ir turimoms teritorijoms plėtoti. Na, o lėšų, reikiamų baigti darbams jau statomuose projektuose, skolinsimės“, – sako „Realco“ vadovas Julius Dovidonis.

NT plėtros bendrovė „Realco“ neseniai įsigijo sklypą sostinės Antakalnio mikrorajone, P. Vileišio g. 27A, kuriame plėtos aukštesnės klasės gyvenamojo namo projektą. Statybos darbus čia tikimasi pradėti šių metų antrąjį ketvirtį. Šiemet bendrovės portfelį taip pat papildė 2,4 ha ploto teritorija Parodų g.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją