D. Dominienė, su bendrove „Vilniaus prekyba“, kurią taip pat konroliuoja N. Numa, susijusių įmonių grupėje dirbusi nuo 2004 metų, planuoja skirti laiką su grupe nesusijusiai naujai veiklai, teigiama „Galio Group“ pranešime.

„Galio Group“ vairą D. Dominienė perėmė 2018 metų pabaigoje. A. Sriebalius yra ilgametis šios bendrovės vadovų komandos ir valdybos narys.

„Per trumpą laiką su neįtikėtinai gera komanda mums pavyko tapti vienais rinkos lyderių Lietuvoje bei Latvijoje. Esu dėkinga akcininkams už pasitikėjimą ir neįkainojamą patirtį. Perleidžiu vadovavimą Aisvidui Sriebaliui, su kuriuo visą šį laiką veikėme kartu. O aš planuoju atsiduoti veiklai, kuri iki šiol buvo mano hobiu“, – pranešime sakė D. Dominienė.

„Galio Group“ yra viena didžiausių nekilnojamojo turto plėtros bendrovių Lietuvos rinkoje, įgyvendinanti tvarius projektus ir kurianti modernias, kokybiškas erdves.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)