Kaip rašoma pranešime spaudai, beveik 13 tūkst. kv. metrų ploto pastato atidarymas žymi reikšmingą etapą 4000 darbuotojų Lietuvoje vienijančiai organizacijai – duris atvėręs, sugrįžtančių darbuotojų laukiantis „DC Meadow“ kartu su „DC Pier“, „DC Valley“ ir „Danske HQ“ galutinai užbaigia apie 5 metus vystytą „Danske“ miestelio koncepciją.

„Šis pastatas užbaigia „Danske“ miestelio ekosistemą, kuri įgalina darbuotojus efektyviai ir lanksčiai dirbti net ir koronaviruso pandemijos padiktuotoje realybėje. Taip pat keičia požiūrį į modernios ir tvarios darbovietės sampratą“, – kalba „Danske Bank“ Lietuvoje Generalinis direktorius Ramūnas Bičiulaitis.

Pasak jo, naujajame pastate įrengta daugiau nei 40 įvairių susitikimų ir komandinio darbo erdvių, specialiai pritaikytų nuotoliniams susitikimams. Amfiteatras skirtas oficialiems bei neoficialiems susibūrimams, komandų formavimo renginiams skirtos erdvės, įrengtas žaidimų kambarys, virtuvėlės bei kavos kampeliai, terasa ant pastato stogo šiltajam sezonui, erdvės skirtos poilsiui ir net miegui. Taip pat, „DC Meadow“ pastate netrukus duris atvers ir meksikietiškas restoranas „La Capital“, kuris bus atviras ir banko svečiams.

Kaip teigiama, pats kvartalas turi išbaigtą idėją, kuria siekiama įnešti kuo daugiau gamtos, ramybės į labiausiai urbanizuotą sostinės vietą – tai tarsi miestas mieste. Visi „Danske“ miestelio pastatai funkcine prasme papildo vienas kitą, pasiūlydami daugybę skirtingų erdvių individualaus, komandinio, projektinio darbo poreikiams, taip pat sveikai gyvensenai, komandų dvasiai įkvėpti, suteikiama vaikų užimtumo galimybė darbo metu ir pan.

Naująjį „Danske Bank“ pastatą Žvėryno mikrorajone suprojektavo bendrovė „Eventus Pro“, pastatė statybų bendrovė „Mitnija“, o interjero sprendimais rūpinosi įmonės „A2SM“ dizaineriai. Pastato plėtotojas ir savininkas – „Galio Group“.

Verslo centras „DC Meadow“, kaip ir visi „Danske“ miestelio biurų pastatai, nuo pat pradžių projektuotas laikantis tarptautinio tvarių pastatų standarto BREEAM ir yra įvertintas „BREEAM New Construction Excellent“ sertifikatu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)