Kaip BNS informavo jį organizavusi NT paslaugų bendrovė „Newsec advisers“, neužsiregistravo nė vienas dalyvis, o tolesni veiksmai bus derinami su pastato savininke.

Aukcione už 1,01 mln. eurų (be PVM) pradinę kainą buvo parduodamas Aguonų g. 17 esantis 1920 metų statybos trijų aukštų 660 kv. metrų bendro ploto pastatas su parengtu rekonstrukcijos projektu, pagal kurį jo paskirtis keičiama į administracinę (du butai, trys komercinės ir keturios administracinės patalpos) ir kultūros paveldo tvarkybos leidimu, taip pat 4,4 aro sklypo dalimi.

Pastatas nuo 2017 metų įtrauktas į Kultūros paveldo registrą.

„Zefyro“ pastatą, kuris šiuo metu yra tuščias ir netinkamas naudoti, „Eika“ anksčiau planavo rekonstruoti. Jis ribojasi su nauju ,,Eikos“ vystomu daugiabučių namų su 330 butų ir komercinėmis patalpomis projektu „Mindaugo Baltas lapas“.

Plėtrą buvusio „Kartono“ fabriko teritorijoje „Eika“ pradėjo 2018 metais. Prie Mindaugo ir Šaltinių gatvių iki 2023 metų planuojama pastatyti 10 daugiabučių, į juos įmonė investuos 35,5 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)