Kaip rašoma pranešime spaudai, 0.3291 ha ploto „Flow“ teritorijoje centriniame Vilniaus miesto verslo rajone ketinama išplėtoti 15 tūkst. kv. m biurų erdvę, taip pat įrengti žaliąją laisvalaikio zoną šalia verslo centro, skirtą bendruomenei ir aplinkinių verslo centrų darbuotojams.

„Gautas statybos leidimas mus skatina dar intensyviau rengtis statybų pradžiai pačioje statybų aikštelėje. Šiuo metu pasirengimas vyksta dvejomis kryptimis: pirma, su rangovais deriname rangos sutartis, šis procesas jau juda link pabaigos, tad tikime, kad darbus statybų aikštelėje galėsime pradėti visai netrukus.

Antra, intensyviai deramės su įmonėmis dėl nuomos sąlygų. „Flow“ erdves nuomosime nuo 160 kv. m., kas sudaro galimybę ir mažesnėms įmonėms ateiti dirbti į šiuolaikišką ir pažangią erdvę pačiame miesto verslo centre, tad susidomėjusių įmonių spektras, dydžio prasme, gana platus. Šiuo metu taip pat vis dar ieškome inkarinio nuomininko, kuris išsinuomotų didžiąją dalį verslo erdvės patalpų“, – sako „Eika“ generalinis direktorius Domas Dargis.

Projekto architektai – „Architektūros kūrybinė grupė“ su vedančiuoju architektu Remigijumi Bimba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)