2007-2008 metais pastatyti pastatai, kurių bendras plotas yra daugiau nei 20 tūkst. kv. metrų, yra netoli tarptautinio greitkelio „Via Baltica“, teigiama „EfTEN Capital“ pranešime.

„EfTEN Capital“ vadovas Lietuvoje Laurynas Žilys sako, kad sandorio sąlygos buvo sutartos jau praėjusiais metais.

„Sandorio sąlygos buvo sutartos jau praėjusiais metais, o pats sandoris buvo finansuotas iš neseniai išplatintos fondo akcijų emisijos, kurios metu buvo pasiektas visų laikų investuotojų susidomėjimo rekordas ir paklausa pasiūlą viršijo 3,5 karto“, – pranešime sakė L. Žilys.

Pastatuose šiuo metu yra du nuomininkai – elektros sistemų gamintoja „AQ Wiring“ ir „buitinius ir komercinės paskirties šildymo gaminius gaminanti „Adax“.

Pastatus „EfTEN Capital“ įsigijo iš „Adax“ ir Baltijos šalyse investuojančios nekilnojamo turto bendrovės „Baltic Sea Properties

„EfTEN Real Estate Fund III“ fondo investicijų portfelis be pramoninių pastatų Panevėžyje šiuo metu apima 16 objektų. Fondą, kurio valdomo NT rinkos vertė yra apie 800 mln. eurų, valdo Estijos „EfTEN Capital“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)