Iki šiol grupei ir įmonei vadovavęs steigėjas ir vienintelis akcininkas Mindaugas Mockus, toliau dirbsiantis grupės valdyboje, sako, jog grupė šiemet patvirtino naują ilgalaikę strategiją, pagal kurią planuoja ne tik auginti įmones Lietuvoje, bet ir plėstis užsienio rinkose.

„Dalios kompetencija ir patirtis mūsų pagrindinėje NT bendrovėje „Omberg“, taip pat ilgametė vadovavimo patirtis Lietuvos įmonėse bus ypatingai vertinga šiame naujame veiklos etape“, – pranešime teigė M. Mockus.

D. Andrulionienė anksčiau vadovavo būsto ir komercinių pastatų administravimo grupei „Civinity“, elektros ir dujų skirstymo bendrovei „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO), yra dirbusi leidybos bei draudimo įmonėse.

Iki 2025 metų grupė yra numačiusi plėstis į tris užsienio rinkas, svarstoma investuoti ne tik į būsto, bet ir komercinius nuomai skirtus NT objektus.

Šiuo metu „Omberg“ Vilniuje plėtoja būsto projektus „Skylum“, Viršuliškių stogai, Bajorų lajos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją