Vienas bendrovės „Optimalus Progresas“ akcininkų Paulius Lavrukaitis sako, jog projektas parengtas „stock office“ principu, kai prekybos, biurų ir sandėliavimo patalpas galima įsirengti vienoje vietoje, bet su didesniu akcentu prekybos paskirčiai.

Šioje vietoje projektuojamas naujas prekybinis kvartalas.

Verslo parkas Mykolo Lietuvio gatvių ir vakarinio aplinkkelio sankirtoje

Pasak pranešimo, pirmajame etape 1,4 ha ploto teritorijoje, esančioje už statybos ir buities prekių prekybos centro „Depo“, netoli „Aprangos“ biuro ir sandėlio, ketinama statyti vieno aukšto 4,3 tūkst. kv. metrų bendro ploto „stock office“ pastatą. Antrame etape bus statomas 9 aukštų apie 8 tūkst. kv. metrų bendro ploto biurų pastatas.

„Biurų pastato statybas pradėsime tik užbaigę pirmąjį etapą, taip pat atsižvelgsime, kada atsigaus biurų paklausa po pandemijos. Investicijų suma priklausys nuo projektinių sprendinių ir medžiagų bei statybos darbų rinkos kainų tuo metu“, – teigė P. Lavrukaitis.

Verslo parkas Mykolo Lietuvio gatvių ir vakarinio aplinkkelio sankirtoje

Būsimame biurų pastate 1,4 tūkst. kv. metrų plote kursis statybos įrangos nuomos kompanija „Ramirent“, čia perkelsianti pagrindinį Lietuvos padalinį.

Bendrovė taip pat derasi su kitomis įmonėmis, naujame verslo centre kviečiamos įsikurti prekybos ar paslaugų įmonės, ieškančios didesnio – ne mažiau 450 kv. metrų ploto.

„Stock office“ pastato statybas ketinama baigti šių metų pabaigoje. Darbus atliks statybų bendrovė „Binkauskas ir Stašinskas“.

Registrų centro duomenimis, bendrovę „Optimalus progresas“ valdo P. Lavrukaitis ir Gediminas Sirvidas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)