Jai vadovaujantis M. Miškinis BNS plačiau nekomentavo būsimos įmonės veiklos.

„Kol kas nesu pasirengęs išsamesniems komentarams dėl mūsų su partneriais turimų planų“, – BNS sakė M. Miškinis.

Registrų centro duomenimis, „Green Building Solutions“ įregistruota sausio viduryje, jos įstatinis kapitalas – 20 tūkst. eurų, o tarp galimų veiklų nurodoma gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų statyba, gaminių iš medienos gamyba, architektūros ir inžinerijos veikla bei su ja susijusios techninės konsultacijos.

„Green Building Solutions“ steigėjos yra bendrovės HTCC, „Tamis", „Recon LT", M. Miškinio valdoma „Domestique Investment". Jis taip pat yra vienintelis 2018 metais įsteigtos „Domestique Asset Management“ akcininkas ir vadovas.

Tuomet jis BNS sakė, kad bendrovė planuoja steigti fondus, investuosiančius į gamybos bei logistikos nekilnojamąjį turtą, taip pat įmonių akcijas – ji jau yra įsteigusi uždaro tipo fondą „Domestique Industrial Real Estate Fund“, kuris yra priskiriamas nekilnojamojo turto kolektyvinio investavimo subjektų grupei, taip pat uždarojo tipo informuotiesiems investuotojams skirtą ir į paskolas investuosiantį fondą „Domestique Alternative Finance Fund“.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)