Kaip informuojama, pagrindiniai centro nuomininkai jau aiškūs – 7 tūkst. kvadratinių metrų užims parduotuvė „Maxima“, o 13,4 tūkst. kvadratinių metrų plote įsikurs namų apyvokos daiktų bei statybos ir apdailos medžiagų parduotuvė „Ermitažas“. Greta šių didžiųjų nuomininkų įsikurs kitos būtiniausias prekes ir paslaugas siūlančios įmonės.

„Vakarinis aplinkkelis tampa reikšminga miesto gyvenimo arterija, kurios prieigos pamažu užsipildo svarbiais verslo ir prekybos objektais. Visai neseniai „Luminor“ paskelbė apie parduotuvių miestelio „Vilnius Outlet“ finansavimą, šiandien mes pranešame apie susitarimą su šiaurinėje aplinkkelio dalyje realizuojamo projekto kūrėjais „GB Group“.

Nors prekybos sektorius ir komercinio NT nuomos rinka laikomi pažeidžiamais, pagrindiniai objekto nuomininkai veikia maisto prekių ir namų apyvokos prekių rinkoje. Būtent šie segmentai demonstruoja atsparumą pandemijos ir karantino inspiruotiems vartotojų elgesio pokyčiams“, – sakė Gediminas Kesminas, „Luminor“ nekilnojamojo turto projektų vadovas.

Prekybos centro šalia Vakarinio aplinkkelio vizualizacija

Pasak jo, „Luminor“ su „GB Group“ sėkmingai bendradarbiauja daugiau nei 5 metus.

„Procesas po ilgo ir kruopštaus pasirengimo startavo sėkmingai, todėl tikimės, kad darbai ir toliau vyks pagal planą, – pažymėjo „GB Group“ projektų vadovė Živilė Žygienė. – Jau kurdami šio prekybos centro koncepciją apsisprendėme nestatyti dar vieno pramogų centro, o orientuotis į būtiniausias prekes ir paslaugas, patogų ir greitą apsipirkimą.“

Prekybos centre bus įrengtos 600 vietų automobilių stovėjimo vietų aikštelės, plėtotojai ketina įrengti patogią privažiavimo kelių infrastruktūrą, pastatyti viaduką.

Prekybos centras turėtų pradėti veikti kitų metų pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)