„Vien per paskutinius 3 metus „Eika“ įrengė 245 butus skirtingos klasės objektuose, o iki šių metų pabaigos planuoja įrengti dar 39 butus. Užauginome tokią kompetenciją, kad jaučiamės stiprūs apdailos organizavimo paslaugas pasiūlyti ne tik vidiniams mūsų projektų klientams, bet ir išorės. Dar ir dėl augančios būstų su visa apdaila paklausos natūraliai priėmėme sprendimą didinti darbų apimtis ir įsteigti atskirą įmonę, kuri tikimės, naujakuriams padės transformuoti įsigytą būstą su daline apdaila į namus, o patalpas – į suplanuotai veiklai tinkamą erdvę“, – teigia Martynas Žibūda, „Eika“ plėtros direktorius.

Kaip informuojama, „Apdailos formatas“ pasiūlys pilną apdailos įrengimo paketą, kad klientams beliktų rūpintis tik rūpesčiais renkantis interjero aksesuarus bei minkštuosius baldus. Išanalizavus kliento poreikius ir viziją įrengimui, interjero dizaineris sukurs patalpų išplanavimo, baldų išdėstymo planus bei paruoš visus reikiamus brėžinius apdailos įrengimui, padės nustatyti optimaliausiai tinkantį interjero stilių, medžiagiškumus bei spalvinę gamą, suprojektuos įmontuojamus baldus, išrinks santechnikos prietaisus, buitinę techniką. Apdailos medžiagomis ir jų pristatymu rūpinsis projektų vadovas. Darbų kokybę ir trukmę, visą apdailos įrengimo procesą prižiūrės techninės priežiūros darbų vadovas. Atlikus apdailos darbus butas ar komercinė patalpa bus išvalyta, tad nieko nelaukus, klientai iškart galės įsikelti.

Apdailos įrengimo darbų kainos įmonėje gali varijuoti nuo 300 iki 550 Eur už 1 kv. m., priklausomai nuo kliento pasirenkamų medžiagų ir integruotų baldų. Paslaugos bus teikiamos Vilniaus mieste tik naujos statybos butuose, komercinės patalpos – derybų objektas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)