Kaip rašoma pranešime, parduotų pastatų teritorija yra pietvakarinėje Nemenčinės miesto dalyje, uždara, pritaikyta gamybinei veiklai.

„Šiai teritorijai neturėjome plėtros planų, todėl atsiradus suinteresuotam pirkėjui sudarėme abipusiai naudingą sandorį. Gautus pinigus investuosime į naujus nekilnojamojo turto plėtros projektus“, – sako „Inreal“ grupės vadovas Gediminas Pruskus.

„Iki šiol mūsų gamybinis padalinys veikė Kaune, o administracija – Vilniuje. Tai trukdė įmonei dirbti maksimaliai sklandžiai ir efektyviai. Kurdami ir analizuodami veiklos procesus supratome, kad reikalingi sprendimai, kurie augins įmonės profesionalumo lygį. Vienas tokių – sutelkti veiklą vienoje lokacijoje. Teritorija Nemenčinėje puikiai atitiko mūsų keliamus reikalavimus, ten matome potencialą tolimesnei plėtrai, – teigia „Glasma service“ direktorius Ramūnas Venskus.

„Švytėjimas“ išsikelia

Iki šiol patalpose Kalno g. 10, Nemenčinėje veikė įmonė „Švytėjimas“, užsiimanti metalo gaminių projektavimu ir gamyba, kelio atitvarų įrengimu ir kelio ženklų gamyba. Įmonė, plėsdama savo gamybą, persikels į didesnes ir suplanuotai plėtrai pritaikytas patalpas Piliakalnio g. 84, Nemenčinėje.

Galutinis gamybos perkėlimas, planuojama, įvyks iki šių metų pabaigos.

„Gamybos perkėlimas į pramoninėje Nemenčinės miesto dalyje esančias naujas patalpas leis mums gaminti žymiai didesnių gabaritų ir svorių produkciją bei paleisti masines kai kurių gaminių linijas“, – teigia „Švytėjimo“ direktorius Darius Trapas.

Pasak jo, Kalno gatvės teritorija, esanti gyvenamųjų namų kvartale ir pastatų bei patalpų konfigūracija įmonei nebuvo patogi, tad poreikis plėstis nulėmė ir šį persikėlimą. Plėtra leis sukurti apie 50 naujų darbo vietų.

Naujose „Švytėjimo“ gamybinės patalpose bus įrengta moderni darbuotojų patekimo į darbo vietas sistema su termovizoriais ir alkotesteriais. Šios priemonės bei pamaininis darbas taps darbo saugos bei galimo epidemijos plitimo prevencinėmis priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)