„Koronaviruso plitimo suvaldymui skirtos priemonės ir apribojimai turėjo ir tebeturi tiesioginės įtakos tiek mažmeninei prekybai, tiek paslaugų, pramogų ir viešo maitinimo sektoriams.

Šiuo metu toliau dirbame ties projektiniais sprendiniais, aktualizuojame juos.

Dėl susiklosčiusių aplinkybių, šiemet multifunkcinio centro statybos darbų nepradėsime. Informuosime visuomenę tada, kai turėsime svarbios informacijos apie projekto vystymo eigą“, – teigė jis ir aiškino, kad kai tik bus turima svarbios informacijos apie statybų pradžios datą, visuomenė bus informuota.

„Delfi“ primena, kad bendrovė „Akropolis Group“ planuoja statyti multifunkcinį kultūros, laisvalaikio, verslo ir prekybos centrą „Akropolis Vingis“ bei apie 2500 vietų turinčią koncertų salę, kuri, kaip buvo planuojama, duris turėtų atverti 2023 m. antroje pusėje.

Teritorijoje įmonė „Galio Group“ vystys ir gyvenamųjų namų bei biurų kompleksą. Teigiama, kad komplekse numatoma įrengti išskirtinę kelių lygių žaliuojančią erdvę, pėsčiųjų ir dviratininkų alėją, apželdinti aplinką, sutvarkyti kaimyninę teritoriją, rekonstruoti gatves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)